Petit Galeria neix com un nou model de gestió i mediació amb la idea de produir accions culturals puntuals, sense protocols, sense obligacions de continuïtat ni d’estils.

Silenciosa i invisible, la galeria opta pel camuflatge com métode d’acció i estratègia de producció artística. Capaç d’emmotllar-se a qualsevol format que l’artista requereix, és evolutiva, lleugera i amb determinació al mateix temps.

Un espai de 50 m2 dedicats a l’exhibició de projectes específics d’art contemporanis i a la presentació regular de edicions pròpies i afins que té un programa regular de cinc exposicions anuals.


Petit Galeria, fundada el 1983. Agència i galeria de gestió alternativa, amb l'objectiu de mostrar les noves tendències de l'art contemporani nacional i internacional.

Petit Galeria fue fundada en 1983. Agencia y galería de gestión alternativa, con el objetivo de mostrar las nuevas tendencias del arte contemporáneo nacional e internacional.

Petit Galeria was founded in 1983. An alternatively managed agency and gallery with the aim of displaying new trends in national and international contemporary art.


Director: Sebastià Petit

© 2015 Sebastià Petit, Lleida/Barcelona.